Cultuur+Ondernemen

Stichting Cultuur+Ondernemen is hét kennisplatform voor ondernemerschap in de cultuursector.
Lees meer of plan direct een oriëntatiegesprek

Verbouwing dankzij Talentlening

Art in Music: de rebelse muziekschool van Artur Dijkstra

Muzikant Artur Dijkstra startte vrij snel na zijn afstuderen aan het Conservatorium met zijn muziekschool. Om zijn beroepspraktijk uit te breiden, vroeg hij een Talentlening aan. Hij vertelt erover in deze video.

Artur Dijkstra vroeg een lening aan om zijn beroepspraktijk uit te breiden. Met meer werkruimte op een nieuwe locatie kan hij meer muziekstudenten begeleiden en laten begeleiden. Tijdens en na afloop van zijn afstuderen als musicus was hij al zeer actief als uitvoerend en docerend muzikant. Hij heeft een sterke visie op het gebied van lesgeven, die door veel collega muzikanten werd ondersteund. Zijn zoektocht naar een eigen repetitieruimte voor zijn bands bracht hem op het idee om een volwaardige muziekschool op te richten, waarin deze visie centraal staat.

Wie een Cultuurlening verkrijgt van Fonds Cultuur+Financiering, moet die ook weer terugbetalen. Het Fonds Cultuur+Financiering beoordeelt elke aanvraag na een zorgvuldige afweging. Cultuur+Ondernemen adviseert, maar is niet verantwoordelijk voor de toekenning of afwijzingsbesluiten van het Fonds.

Deel deze pagina

Wat Cultuur+Ondernemen kan doen voor kunstenaars, culturele organisaties en bedrijven

Bekijk ons productoverzicht