Cultuur+Ondernemen

Stichting Cultuur+Ondernemen is hét kennisplatform voor ondernemerschap in de cultuursector.
Lees meer of plan direct een oriëntatiegesprek

Tot stand gekomen dankzij Cultuurlening

Grafisch ontwerper Kim van Es opende winkel en studio

Grafisch ontwerper Kim van Es is oprichter van Graphic Playground, een winkel en studio waarmee Kim een platform biedt aan ontwerpers met een duidelijke beeldtaal. Ze kon het platform realiseren met behulp van een Cultuurlening.

Met de Cultuurlening kon ik mijn werkplek opzetten en inrichten en dit platform voor ontwerpers realiseren

"Ik kan nu creatief en vrij experimenteren en er is altijd ruimte voor nieuwe creatieven. Want juist door je werk bij elkaar te presenteren, ziet de klant de diversiteit aan technieken en wordt hij nieuwsgierig." Kim benadert haar werk op een speelse manier, waarbij zij zichzelf en anderen de ruimte en focus biedt die ze nodig hebben om iets unieks neer te zetten.

Meer weten?
Wil jij net als Kim je mogelijkheden vergroten door een lening? Bekijk dan eens onze leningproducten of neem contact op met Renate

Wie een Cultuurlening verkrijgt van Fonds Cultuur+Financiering, moet die ook weer terugbetalen. Het Fonds Cultuur+Financiering beoordeelt elke aanvraag na een zorgvuldige afweging. Cultuur+Ondernemen adviseert, maar is niet verantwoordelijk voor de toekenning of afwijzingsbesluiten van het Fonds.

Deel deze pagina

Wat Cultuur+Ondernemen kan doen voor kunstenaars, culturele organisaties en bedrijven

Bekijk ons productoverzicht